Potravinářství
- Bezpečnosť potravín - Eva Malobická, Tatiana Červeňová
- Biele zlato (katalóg cukrovarníckej zbierky) - Miroslav Eliáš
- Dilema všežravca (Príbehy štyroch jedál) - Michael Pollan
- Divoké kvašené nápoje - Pascal Baudar
- Fermentace (Kvašené potraviny pro zdravý život) - Holly Davis
- Food Science - Sari Edelstein
- Food Science and Technology - Geoffrey Campbell-Platt
- Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean - Kristin Bilyeu, Milind B. Ratnaparkhe, Chittaranjan Kole
- Jak ochutnávat kávu - Jessica Easto
- Koštování vína nedaleko Rýna - Petr Vrzáček
- Léčivá vína a likéry pro každého - Procházková Simona
- Misa Mäsa - Ivan Dubnička
- Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024
- Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky
- Pravda o dietách - o redučkních zvláště - Stanislav Holý
- Proč se klepou řízky (Chemie v kuchyni) - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor)
- Richtig einkaufen ohne Glutamat - Hans-Helmut Martin
- Rodinné podniky ve světovém vinařství - Vojtěch Koráb
- Sladařství - Gabriela Basařová
- Šokující pravda o potravinách (Hrozí nám BSE?) - Udo Pollmer, Brigitte Schmelzer-Sandtner
- Sprievodca svetom potravín - Jozef Golian a kolektív
- Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový
- Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek
- Veda a zdravie - Jedlo a telo (Nové poznatky, ako zlepšiť svoje stravovanie, zdravie aj život)
- Vinografie (Poznejte víno ve 100 obrázcích) - Fanny Darrieussecqová, Mélody Denturcková
- Víš, co jíš? - Udo Pollmer, Cornelia Hoicke, Hans-Ulrich Grimm
- Všeobecná hygiena a analýza potravín - Jana Maľová
- Výroba syrov - Karol Herian
- Zloženie potravín a potravinových surovín - Judit Süli, Anna Sobeková, Zuzana Bujdošová, Tatiana Hrušková