Podle potraviny
- 100 najlepších slovenských vín 2004 - Fedor Malík
- 100 najlepších slovenských vín 2005 - Fedor Malík
- 100 najlepších slovenských vín 2006 - Fedor Malík
- 100 najlepších slovenských vín 2008 - Fedor Malík
- 100 najlepších slovenských vín 2010 - Fedor Malík a kolektív
- 100 najlepších slovenských vín 2011 - Fedor Malík
- 1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter
- 101 Cocktails to Try Before You Die - Francois Monti
- 101 World Whiskies to Try Before You Die - Ian Buxton
- 111 Coffee Shops in London That You Must Not Miss - Kirstin von Glasow
- 77 čajov (Pre laikov aj labužníkov) - Michal Thoma
- 77 čajů (pro čajové laiky i labužníky) - Michal Thoma
- Abecedarium VINI - Fedor Malík a kolektív
- Amaro - Brad Thomas Parsons
- Bar Chef (Handcrafted Cocktails) - Christiaan Rollich, Carolynn Carreño, Suzanne Goin, Caroline Styne
- Barley & Hops (The Craft Beer Book) - Sylvia Kopp
- Bible vína (Mistrovský průvodce vínem) - Justin Hammack, Madeline Puckette
- Bifteky, řízky a další výborná masíčka - Alena Doležalová
- Big Book of Kombucha - Hannah Crum
- Blue Bottle Craft of Coffee - James Freeman, Caitlin Freeman, Tara Duggan
- Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák
- Bourbon - Fred Minnick
- Bread Bible - Rose Levy Beranbaum
- Burgery (Šťavnaté grilované pochoutky) - Sarah Schocke, Alexander Dölle
- Bylinky na mém stole (Kouzlení s bylinkami) - Dagmar Heřtová
- Camembert Sauvignon - Fedor Malík
- Captain's Dinner - Paul Pflüger
- Český pivní atlas - Jiří Hasman, Kryštof Materna
- Champagne Magnum Opus - Richard Juhlin
- Chasing the Dram (Finding the Spirit of Whisky) - Rachel McCormack
- Coffee (From Bean to Barista) - Robert W. Thurston
- Coffee Art - Dhan Tamang
- Coffee Love - Markus Sebastian Braun
- Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno - Ivo Dvořák, Jan Stávek
- Dýně - 50 snadných receptů
- Encyclopedia of Whisky - Michael Jackson
- Essential Guide to Bordeaux Wines - Sophie Brissaud
- Essential Guide to Cheese - Alexander Elt
- Essential Guide to Whisky - Gilbert Delos
- Everyday Seafood - Nathan Outlaw
- gaz regan's 101 Best New Cocktails vol. V. - Gary Regan
- Go Ahead, Make My Drink (60 Recipes) - Anthony Marinese, Horacio Cassinelli (ilustrácie)
- Gone with the Gin - Tim Federle
- Grand Bordeaux Chateaux - Philippe Chaix, Guillaume de Laubier, Richard Suckling, James Suckling
- Guide to the best wines of the Czech Republic 2015 - 2016
- Guláše - Tibor Kramár
- Guláše a jejich příbuzní (1+181 receptů) - Alexandr Žurman
- Hamburgery - 50 snadných receptů
- Herbář ze zahrady přímo na talíř 3 - Kateřina Winterová
- How to Drink Tea - Stephen Wildish
- How to Make Coffee: The science behind the bean - Lani Kingston
- How To Make The Best Coffee At Home - James Hoffmann
- Hugh Johnson´s Pocket Wine Book 2019 - Hugh Johnson
- Hugh Johnson's Pocket Wine 2020 - Hugh Johnson
- Hugh Johnsons Pocket Wine Book 2018 - Hugh Johnson
- Jihomoravské vaření s vínem - Libor Jan
- Káva - Putování za tajemstvím kávových specialit - Jorge Zorro
- Koktejly (100 nejznámějších receptů) - Academia Barilla
- Koreniny pre zdravie - Mária Kleňová
- Král vín České republiky 2009 - Branko Černý
- Královské kuře - Jaroslav Vašák
- Kuře - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk
- Larousse Wine - David Cobbold
- Le vin c´est pas sorcier - Ophélie Neiman, Yannis Varoutsikos (ilustrátor)
- Léčivé síly rostlin - Fr. Borkelch
- Lexikon dobrých čajů - Karel Valter
- Mak na našom stole - Otília Jurgová, Katarína Kaššová
- Malá encyklopedie českých a moravských vín 2008 - 2009
- Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková
- Mikrobiologie a biochemie vína - Miloš Michlovský
- Minutky z masa - Angelika Iliesová
- Mléko - přítel nebo nepřítel - Jana Dostálová
- Mnoho z jednoho (aneb vaříme v římském hrnci) - Miluše Žaloudková
- Natural History of Beer - Rob Desalle, Ian Tattersall, Patricia J. Wynne
- Netradiční zelenina a ovoce - Matthew Biggs
- Nová encyklopedie českého a moravského vína - Vilém Kraus, Zuzana Foffová, Bohumil Vurm
- Nová kuchařka s mořskými řasami - Crystal June Maderia
- O zeleném čaji - Victoria Dolbyová
- One Thousand Vines (A New Way to Understand Wine) - Pascaline Lepeltier
- Pivandr jižním Polskem - Kryštof Materna
- Pivař a blondýna - Daniela Kovářová, Ladislav Jakl
- Pivní putování - Zdeněk Susa, František Žáček (Ilustrátor)
- Polévky - Alena Doležalová
- Polévky (Ottova kuchařka) - Blanka Poláčková
- Polévky, omáčky, zálivky, dresinky (360 receptů) - Soňa Hasalová
- Příběh čaje - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová
- Příběhy jihomoravských minipivovarů - Filip Vrána
- Proper Drink - Robert Simonson
- Pulp (A Practical Guide to Cooking with Fruit) - Abra Berens
- Rajčata - 50 snadných receptů
- Recepty s vůní koření (147 receptů) - Marie Malachová
- Regarding Cocktails - Sasha Petraske
- Rosé - Jan Stávek
- Rum - Christian Montaguére, Jerry Gitany
- Rum A Tasting Course - Ian Burrell
- Seedlip (The Cocktail Book) - Ben Branson
- Shrubs (An Old-Fashioned Drink for Modern Times) - Michael Dietsch
- Signature Cocktails - Amanda Schuster
- Slovak Wine Guide - Vladimír Hronský
- Smoothies for Kids - Eliq Maranik
- Speakeasy (200 Underground Cocktails) - Benny Roff
- Sprievodca vínami Slovenska (modrá) - Vladimír Hronský
- Šťávy pro zdraví (čistí léčí a povzbudí) - Kara M. L. Rosen
- Super juicing (Zdravé recepty k nejnovějšímu trendu - juicingu!)
- Sýry - kuchařka z edice Apetit (15)
- Tajemná vůně koření - Tereza Šebestíková, Klára Trnková
- Technologie šampaňského - Miloš Michlovský
- Tekvica na našom stole - Otília Jurgová, Katarína Sedláková, Ivan Kostroň (ilustrátor)
- Teorie bečky (Jak uspořádat dobrou pařbu) - Jiří Klusáček
- The 24-Hour Wine Expert - Jancis Robinson
- The Beer Book - Tim Hampson
- The Book of Pasta - Academia Barilla
- The Bourbon Bible - Eric Zandona
- The Craft Beer Revolution - Steve Hindy
- The Curious Cocktail Cabinet - Ally Martin
- The Dedalus Book of Gin - Richard Barnett
- The Gin Dictionary - David T. Smith
- The Grammar of Spice - Caz Hildebrand
- The Little Book Of Cocktails - Rufus Cavendis
- The Meaning of Beer - Jonny Garrett
- The New Cider Maker's Handbook - Claude Jolicoeur
- The Nomad Cocktail Book - Leo Robitschek
- The Oxford Companion to Wine - Jancis Robinson
- The Periodic Table of Cocktails - Emma Stokes
- The Scratch and Sniff Guide to Beer - Justin Kennedy
- The Wine Dine Dictionary - Victoria Moore
- The world atlas of Whisky (2nd edition - fully revised and updated)
- Unusual Wines - Pierrick Bourgault
- Vaříme s Helenou Růžičkovou (rybí speciality) - Helena Růžičková
- Vaříme z exotických a léčivých hub - Ivan Jablonský
- Vaříme z pěti surovin - Ulrike Skadow
- Velká kniha o kávě - Petra Davies Veselá
- Velká kniha o rumu - Dirk Becker
- Vína snů (Nejslavnější láhve světa) - Sylvie Girard-Lagorceová
- Vínne etikety - Simon Woods
- Víno (Analýza - Technologie - Gastronomie) - Vlastimil Fic
- Víno a vinařství - kapesní průvodce/anglicky - Jan Eliášek
- Víno na talíři - Andrea Hubáčková
- Vše, co by měl vědět každý milovník piva - Ellen Goldstein
- Vše, co by měl vědět každý milovník vína - Melissa Monosoff
- Všechny čaje Číny - Kit Chow, Ione Kramerová
- Vývary - Vicki Edgson, Heather Thomas
- Where Bartenders Drink - Adrienne Stillman
- Where to Drink Beer - Jeppe Jarnit-Bjergso
- Which Wine When - Albert Blaize
- Whiskey (History, manufacture, and enjoyment) - Örjan Westerlund
- Whiskey America - Dominic Roskrow
- Whisky: The Connoisseur's Journal - La Maison du Whisky
- Wild Drinks & Cocktails - Emily Han
- Wise Cocktails - Jennie Ripps
- Za studena lisované šťávy - Cinzia Trenchiová
- Zakáľačkové špeciality - Juraj Lauko
- Zápisník milovníka vína - Patricia Janečková, Pavla Burešová
- Zázračný džús (Zdravie, krása, mladosť) - Paavo O. Airola
- Znalcem vína za 24 hodin - Jancis Robinson
- Zpracování masa & Domácí zabijačka - Jiří Altera, Libuše Alterová