Kuchařky > Sušení a zavařování
- Fermentované potraviny ke každému jídlu - Hayley Barisa Ryczeková
- Fermentujeme se Superkvašáky - Eva Horáčková
- Převratné kvašení - Sébastien Bureau, David Côté
- Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - LUKAS Kathryn, PETERSON Shane
- Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Katz Sandor Ellix
- Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1. - Alena Anežka Gajdušková
- Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová
- Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Katz San
- Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Katz Sandor Ellix
- Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm