Kniha

Zrnka všehochuti - Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000

Autor: Marečková Jaroslava Vilemína

Žánr: Kuchařky

Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček. Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí. Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového. Uhodnete, které koření to je? Dozvíte se v knize…

Koupit:

  • 337 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788076660656
    • Název: Zrnka všehochuti
    • Autor: Marečková, Jaroslava Vilemína, 1956-
    • Žánr: autobiografické vzpomínky, kuchařské recepty, autobiographical reminiscences, cookbooks
    • Poznámky: Obálkový podnázev: jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000, Obsahuje rejstříky
    • Nakladatel: Klika
    • Rok vydání: 2022
    • Fyzický popis: 202 stran ; 21 cm
    • Formální heslo: autobiografické vzpomínky, kuchařské recepty, autobiographical reminiscences, cookbooks
Zrnka všehochuti - Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo