Kniha

Znovuobjevené recepty

Autor: Eva Filipová

Žánr: Kuchařky

Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky.Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou.

Koupit:

  • 449 Kč Buy now
  • 402 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788090443600
    • Název: Znovu objevené recepty
    • Autor: Filipová, Eva, 1957-
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Další autoři: Kopicová, Iveta
    • Fyzický popis: 197 s. : barev. il. ; 27 cm +
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
Znovuobjevené recepty

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo