Zlatá pravidla stravování
Žánr: Zdraví a životní styl
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje tato k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu.2. Vzájemné působení potravy a organismu.3. Sestavení individuálního jídelníčku.4. Obecné znalosti o potravinách.5. Jídlo jako lék i prevence.
Načítání recenzí...
Přidat recenzi
Detaily knihy:
