Kniha

Zelenina, její pěstování a význam

Autor: Eva Pekárková

Žánr: Biologie

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninou, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.

Koupit:

  • 499 Kč Buy now
  • 447 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788074420375
    • Název: Zelenina : její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové
    • Autor: Pekárková, Eva
    • Žánr: příručky, atlasy, handbooks and manuals, atlases
    • Další autoři: Krejčová, Zdeňka, 1944-
    • Poznámky: Obsahuje rejstříky
    • Fyzický popis: 255 s. : il. (převážně barev.) ; 26 cm
    • Formální heslo: příručky, atlasy, handbooks and manuals, atlases
Zelenina, její pěstování a význam

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo