Kniha

Vařit, či nevařit? - 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016

Autor: Renata Třešňáková, Martin Třešňák, Martin Třešňák ml.

Žánr: Zdraví,Hubnutí a Sport > Výživa > Syrová a živá strava

Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!

Koupit:

  • 240 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788087950258
    • Název: Vařit, či nevařit? : 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016
    • Autor: Třešňáková, Renata, 1959-
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Další autoři: Třešňák, Martin, 1963-, Třešňák, Martin
    • Poznámky: Na obálce pod názvem: rawfood
    • Nakladatel: Rybka Publishers
    • Rok vydání: 2016
    • Fyzický popis: 123 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
Vařit, či nevařit? - 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo