Kniha

Vaření pod širým nebem

Autor: Zoltán Liptai

Žánr: Národní kuchyně

Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí maso, zvěřinu, jehněčí, ryby, zeleninu, sýry atd. K ochucení nebo do marinády můžeme použít pestrou škálu sušených anebo čerstvých bylinek a různých olejů. Přejeme vám příjemně strávené chvilky!

Koupit:

  • 229 Kč Buy now
  • 205 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788082040565
    • Název: Vaření pod širým nebem : speciality na grilu, grilovací pánvi či v kotlíku
    • Autor: Liptai, Zoltán, 1976-
    • Žánr: kuchařské recepty
    • Další autoři: Ruff, István, Mudráková, Zita, 1949-
    • Poznámky: Přeloženo z maďarštiny?
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: FONI book
    • Rok vydání: 2021
    • Fyzický popis: 159 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty
Vaření pod širým nebem

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo