Kniha

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Žánr: Kuchařky > Sušení a zavařování

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Koupit:

  • 223 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788024742663
    • Název: Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
    • Autor: Gahm, Bernhard
    • Žánr: příručky, obrazové publikace, handbooks and manuals, pictorial works
    • Poznámky: Přeloženo z němčiny, Terminologický slovník
    • Jazyk: cze
    • Fyzický popis: 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    • Formální heslo: příručky, obrazové publikace, handbooks and manuals, pictorial works
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: xdD4wZn0ADoC
    • ETag: fRaDov6kPJ0
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/xdD4wZn0ADoC
    • Název (Google Books): Uzení, nakládání a konzervování masa
    • Autoři: Bernhard Gahm
    • Datum vydání (Google Books): 2012-01-01
    • Identifikátory (ISBN): 9788024742663 (ISBN_13), 8024742667 (ISBN_10)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=true
    • Počet stran: 132
    • Typ tisku: BOOK
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: 1.1.0.0.preview.1
    • Panelizace (panelizationSummary): containsEpubBubbles=false, containsImageBubbles=false
    • Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=xdD4wZn0ADoC&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&edge=curl&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=xdD4wZn0ADoC&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&edge=curl&source=gbs_api
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=xdD4wZn0ADoC&printsec=frontcover&dq=isbn:9788024742663&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=xdD4wZn0ADoC&dq=isbn:9788024742663&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Uzen%C3%AD_nakl%C3%A1d%C3%A1n%C3%AD_a_konzervov%C3%A1n%C3%AD_mas.html?hl=&id=xdD4wZn0ADoC
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): PARTIAL
    • Embedovatelná (embeddable): true
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=true
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=xdD4wZn0ADoC&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): SAMPLE
    • Povoleno sdílení citací: false
    • Vyhledávací úryvek (textSnippet): Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky.
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo