Kniha

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Žánr: Kuchařky > Sušení a zavařování

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Koupit:

  • 223 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788024742663
    • Název: Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
    • Autor: Gahm, Bernhard
    • Žánr: příručky, obrazové publikace, handbooks and manuals, pictorial works
    • Poznámky: Přeloženo z němčiny, Terminologický slovník
    • Jazyk: cze
    • Fyzický popis: 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    • Formální heslo: příručky, obrazové publikace, handbooks and manuals, pictorial works
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo