Kniha

Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Autor: Schmid Jeremy

Žánr: Kuchařky > Maso,grilování,steaky

Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdkyUzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Koupit:

  • 312 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788027106523
    • Název: Uzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
    • Autor: Schmid, Jeremy
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Další autoři: Hart, Devin, Říská, Pavlína, 1972-
    • Poznámky: Přeloženo z angličtiny, Terminologický slovník, Obsahuje rejstřík
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Grada
    • Rok vydání: 2018
    • Fyzický popis: 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo