Kniha

Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Autor: Schmid Jeremy

Žánr: Kuchařky > Maso,grilování,steaky

Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdkyUzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Koupit:

  • 312 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788027106523
    • Název: Uzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
    • Autor: Schmid, Jeremy
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Další autoři: Hart, Devin, Říská, Pavlína, 1972-
    • Poznámky: Přeloženo z angličtiny, Terminologický slovník, Obsahuje rejstřík
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Grada
    • Rok vydání: 2018
    • Fyzický popis: 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: TMJ0DwAAQBAJ
    • ETag: hoh3GeJLGcQ
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/TMJ0DwAAQBAJ
    • Název (Google Books): Uzení
    • Autoři: Schmid Jeremy
    • Datum vydání (Google Books): 2018-10-15
    • Identifikátory (ISBN): 9788027106523 (ISBN_13), 8027106524 (ISBN_10)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=true
    • Počet stran: 80
    • Typ tisku: BOOK
    • Kategorie: Cooking
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: 1.1.0.0.preview.1
    • Panelizace (panelizationSummary): containsEpubBubbles=false, containsImageBubbles=false
    • Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=TMJ0DwAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&edge=curl&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=TMJ0DwAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&edge=curl&source=gbs_api
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=TMJ0DwAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=isbn:9788027106523&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=TMJ0DwAAQBAJ&dq=isbn:9788027106523&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Uzen%C3%AD.html?hl=&id=TMJ0DwAAQBAJ
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): PARTIAL
    • Embedovatelná (embeddable): true
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=true
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=TMJ0DwAAQBAJ&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): SAMPLE
    • Povoleno sdílení citací: false
    • Vyhledávací úryvek (textSnippet): Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit ...
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo