Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=6lxOEAAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=6lxOEAAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_api
Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=6lxOEAAAQBAJ&dq=isbn:9782081517073&hl=&cd=1&source=gbs_api
Info link: http://books.google.de/books?id=6lxOEAAAQBAJ&dq=isbn:9782081517073&hl=&source=gbs_api
Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Upper_Crust_Homemade_Bread_the_French_Wa.html?hl=&id=6lxOEAAAQBAJ
Prodejní země (saleInfo): DE
Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
Je e-kniha (isEbook): false
Země pro přístup (accessInfo): DE
Viditelnost (viewability): NO_PAGES
Embedovatelná (embeddable): false
Ve veřejné doméně (publicDomain): false
Text-to-speech povolení: ALLOWED
EPUB dostupnost: isAvailable=false
PDF dostupnost: isAvailable=false
Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=6lxOEAAAQBAJ&hl=&source=gbs_api
Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
Povoleno sdílení citací: false
Vyhledávací úryvek (textSnippet): An introduction to the French art of baking bread—including ingredient selection, starter cultivation, and bread-making techniques—with more than 100 recipes The quintessential staple of French cuisine is the humble baguette, but the ...