Kniha

Upper Crust (Homemade Bread the French Way)

Autor: Marie-Laure Frechet

Žánr: Kuchařky

Dechberoucí titul z kategorie Kuchařky od společnosti Flammarion.

Koupit:

  • 1 013 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9782081517073
    • Název: Upper crust : homemade bread, the French way
    • Autor: Fréchet, Marie-Laure, 1970-
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Další autoři: Lhomme, Valérie
    • Jazyk: eng
    • Nakladatel: Flammarion
    • Rok vydání: 2021
    • Fyzický popis: 447 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: 6lxOEAAAQBAJ
    • ETag: ahxVwS3PqyU
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/6lxOEAAAQBAJ
    • Název (Google Books): Upper Crust: Homemade Bread the French Way
    • Autoři: Marie-Laure Fréchet
    • Datum vydání (Google Books): 2021-11-30
    • Identifikátory (ISBN): 9782081517073 (ISBN_13), 2081517078 (ISBN_10)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=true, image=false
    • Typ tisku: BOOK
    • Kategorie: Cooking
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: preview-1.0.0
    • Panelizace (panelizationSummary): containsEpubBubbles=false, containsImageBubbles=false
    • Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=6lxOEAAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=6lxOEAAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_api
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=6lxOEAAAQBAJ&dq=isbn:9782081517073&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=6lxOEAAAQBAJ&dq=isbn:9782081517073&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Upper_Crust_Homemade_Bread_the_French_Wa.html?hl=&id=6lxOEAAAQBAJ
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): NO_PAGES
    • Embedovatelná (embeddable): false
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=false
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=6lxOEAAAQBAJ&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
    • Povoleno sdílení citací: false
    • Vyhledávací úryvek (textSnippet): An introduction to the French art of baking bread—including ingredient selection, starter cultivation, and bread-making techniques—with more than 100 recipes The quintessential staple of French cuisine is the humble baguette, but the ...
Upper Crust (Homemade Bread the French Way)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo