Kniha

Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Autor: Katz Sandor Ellix

Žánr: Kuchařky > Sušení a zavařování

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Koupit:

  • 447 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788027103164
    • Název: Umění fermentace
    • Autor: Katz, Sandor Ellix, 1962-
    • Žánr: populárně-naučné publikace, příručky, popular works, handbooks and manuals
    • Další autoři: Roztočil, Tomáš
    • Poznámky: Přeloženo z angličtiny, Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly, Terminologický slovník
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Alferia
    • Rok vydání: 2021
    • Fyzický popis: 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    • Formální heslo: populárně-naučné publikace, příručky, popular works, handbooks and manuals
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo