Kniha

Uchovávání úrody

Autor: Eva Hauserová

Žánr: Odborná literatura > Přírodní vědy > Ekologie

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).

Koupit:

  • 206 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788090795563
    • Název: Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle
    • Žánr: příručky, handbooks and manuals
    • Poznámky: Údaj o vydání je chybný, správně má být: Třetí vydání
    • Nakladatel: Permakultura (CS)
    • Rok vydání: 2023
    • Fyzický popis: 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
    • Formální heslo: příručky, handbooks and manuals
Uchovávání úrody

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo