Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=KELTCwAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=KELTCwAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_api
Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=KELTCwAAQBAJ&dq=isbn:9781607748380&hl=&cd=1&source=gbs_api
Info link: http://books.google.de/books?id=KELTCwAAQBAJ&dq=isbn:9781607748380&hl=&source=gbs_api
Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/The_Elements_of_Pizza.html?hl=&id=KELTCwAAQBAJ
Prodejní země (saleInfo): DE
Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
Je e-kniha (isEbook): false
Země pro přístup (accessInfo): DE
Viditelnost (viewability): NO_PAGES
Embedovatelná (embeddable): false
Ve veřejné doméně (publicDomain): false
Text-to-speech povolení: ALLOWED
EPUB dostupnost: isAvailable=false
PDF dostupnost: isAvailable=true
Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=KELTCwAAQBAJ&hl=&source=gbs_api
Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
Povoleno sdílení citací: false
Vyhledávací úryvek (textSnippet): The James Beard and IACP Award-winning author of Flour Water Salt Yeast and one of the most trusted baking authorities in the country proves that amazing pizza is within reach of any home cook. “If there were ever to be a bible for all ...