The Best of Apetit III.
Žánr: Kuchařky > Edice Apetit
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho, než jsme se shodli na těch nejlepších. Po vášnivých diskusích vám konečně nabízíme 150 nejoblíbenějších, osvědčených a do posledního detailu vyladěných receptů. Na 232 stranách najdete všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po bleskové recepty, které vaříme k večeři. Nechybějí ale ani milované recepty z trouby, těstovinové saláty, polévky, ani sladká jídla… Ať se rozhodnete vařit jakékoli z nich, s námi vás úspěch nemine!V kuchařce THE BEST OF Apetit – těstoviny najdete tyto kapitoly:• Co takhle dát si salát?• Polévka je na stole!• To nejlepší z těstovin• Zapečte to!• Gnocchi, noky & spol.• Asijské bistro• Velká knedlíčková cesta
Načítání recenzí...
Přidat recenzi
Detaily knihy:
