Kniha The Art of Fermentation Autor: Ellix Sandor Katz Žánr: Odborné a naučné Dechberoucí titul z kategorie Odborné a naučné od společnosti Chelsea Green. Koupit: 1 034 Kč Seřadit podle: Nejnovější Nejlépe hodnocené Načítání recenzí... Načíst další recenze Přidat recenzi Vaše recenze: Hodnocení: Vyberte hodnocení ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ Odeslat recenzi Detaily knihy: ISBN: 9781603582865Název: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the worldAutor: Katz, Sandor Ellix, 1962-Žánr: populárně-naučné publikace, kuchařské receptyDalší autoři: Pollan, Michael, 1955-Poznámky: Terminologický slovníkNakladatel: Chelsea Green PublishingRok vydání: 2012Fyzický popis: xxiii, 498 stran, 32 stran barevných obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)Formální heslo: populárně-naučné publikace, kuchařské recepty