Kniha

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Žánr: Učebnice > SŠ,SOŠ a Gymnázia > Odborné předměty > Gastronomie

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Koupit:

  • 180 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788073730321
    • Název: Technologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
    • Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020
    • Žánr: učebnice středních škol, textbooks (secondary)
    • Poznámky: Terminologický slovník
    • Fyzický popis: 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    • Formální heslo: učebnice středních škol, textbooks (secondary)
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo