Kniha

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Žánr: Učebnice > SŠ,SOŠ a Gymnázia > Odborné předměty > Gastronomie

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Koupit:

  • 180 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788073730321
    • Název: Technologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
    • Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020
    • Žánr: učebnice středních škol, textbooks (secondary)
    • Poznámky: Terminologický slovník
    • Fyzický popis: 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    • Formální heslo: učebnice středních škol, textbooks (secondary)
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: -iEMPwAACAAJ
    • ETag: ewT6uNzy1xI
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/-iEMPwAACAAJ
    • Název (Google Books): Technologie přípravy pokrmů 3
    • Autoři: Hana Sedláčková
    • Datum vydání (Google Books): 2008
    • Identifikátory (ISBN): 8073730324 (ISBN_10), 9788073730321 (ISBN_13)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=false
    • Počet stran: 87
    • Typ tisku: BOOK
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: preview-1.0.0
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=-iEMPwAACAAJ&dq=isbn:9788073730321&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=-iEMPwAACAAJ&dq=isbn:9788073730321&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Technologie_p%C5%99%C3%ADpravy_pokrm%C5%AF_3.html?hl=&id=-iEMPwAACAAJ
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): NO_PAGES
    • Embedovatelná (embeddable): false
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=false
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=-iEMPwAACAAJ&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
    • Povoleno sdílení citací: false
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo