Kniha

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Žánr: Učebnice > SŠ,SOŠ a Gymnázia > Odborné předměty > Gastronomie

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Koupit:

  • 180 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 8071689122
    • Název: Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
    • Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020
    • Žánr: učebnice středních škol, učebnice učňovských škol
    • Další autoři: Otoupal, Pavel, 1935-
    • Poznámky: Obálkový podnázev: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
    • Fyzický popis: ^^^sv. : barev. il. : 30 cm
    • Formální heslo: učebnice středních škol, učebnice učňovských škol
Technologie přípravy pokrmů 1

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo