Kniha

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor: Katz Sandor Ellix

Žánr: Kuchařky > Sušení a zavařování

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Koupit:

  • 357 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788027130290
    • Název: Síla přírodní fermentace
    • Autor: Katz, Sandor Ellix, 1962-
    • Žánr: populárně-naučné publikace, kuchařské recepty, popular works, cookbooks
    • Další autoři: Ouhrabková, Zuzana
    • Poznámky: Přeloženo z angličtiny
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Alferia
    • Rok vydání: 2020
    • Fyzický popis: 253 stran : ilustrace ; 22 cm
    • Formální heslo: populárně-naučné publikace, kuchařské recepty, popular works, cookbooks
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo