Kniha Scoff (A History of Food and Class in Britain) Autor: Pen Vogler Žánr: Historie Dechberoucí titul z kategorie Historie od společnosti Atlantic Books. Koupit: 345 Kč Seřadit podle: Nejnovější Nejlépe hodnocené Načítání recenzí... Načíst další recenze Přidat recenzi Vaše recenze: Hodnocení: Vyberte hodnocení ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ Odeslat recenzi Detaily knihy: Typ záznamu (kind): books#volumeID záznamu: qsNQzgEACAAJETag: +57DdCId34EOdkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/qsNQzgEACAAJNázev (Google Books): ScoffAutoři: Pen VoglerDatum vydání (Google Books): 2021-10-07Identifikátory (ISBN): 1786496496 (ISBN_10), 9781786496492 (ISBN_13)Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=falsePočet stran: 480Typ tisku: BOOKHodnocení (maturityRating): NOT_MATUREPovolit anonymní logování: falseVerze obsahu: preview-1.0.0Panelizace (panelizationSummary): containsEpubBubbles=false, containsImageBubbles=falseOdkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=qsNQzgEACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=qsNQzgEACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_apiOdkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=qsNQzgEACAAJ&dq=isbn:9781786496492&hl=&cd=1&source=gbs_apiInfo link: http://books.google.de/books?id=qsNQzgEACAAJ&dq=isbn:9781786496492&hl=&source=gbs_apiKanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Scoff.html?hl=&id=qsNQzgEACAAJProdejní země (saleInfo): DEProdejnost (saleability): NOT_FOR_SALEJe e-kniha (isEbook): falseZemě pro přístup (accessInfo): DEViditelnost (viewability): NO_PAGESEmbedovatelná (embeddable): falseVe veřejné doméně (publicDomain): falseText-to-speech povolení: ALLOWEDEPUB dostupnost: isAvailable=falsePDF dostupnost: isAvailable=falseOdkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=qsNQzgEACAAJ&hl=&source=gbs_apiStav přístupu (accessViewStatus): NONEPovoleno sdílení citací: falseVyhledávací úryvek (textSnippet): The entertaining story of British cuisine and the hidden role it plays in all our lives.