Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=NLIBEQAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&edge=curl&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=NLIBEQAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&edge=curl&source=gbs_api
Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=NLIBEQAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=isbn:9780593234297&hl=&cd=1&source=gbs_api
Info link: http://books.google.de/books?id=NLIBEQAAQBAJ&dq=isbn:9780593234297&hl=&source=gbs_api
Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Richard_Hart_Bread.html?hl=&id=NLIBEQAAQBAJ
Prodejní země (saleInfo): DE
Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
Je e-kniha (isEbook): false
Země pro přístup (accessInfo): DE
Viditelnost (viewability): PARTIAL
Embedovatelná (embeddable): true
Ve veřejné doméně (publicDomain): false
Text-to-speech povolení: ALLOWED
EPUB dostupnost: isAvailable=false
PDF dostupnost: isAvailable=true
Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=NLIBEQAAQBAJ&hl=&source=gbs_api
Stav přístupu (accessViewStatus): SAMPLE
Povoleno sdílení citací: false
Vyhledávací úryvek (textSnippet): A comprehensive guide to the craft of baking bread, featuring more than 60 recipes filled with all the expertise and experience of the founder of Copenhagen’s Hart Bageri and former head baker at San Francisco’s Tartine. “Sourdough ...