Kniha

Restaurace a hos (Základní odborné vědomosti

Autor: restaurace, hotel, kuchyně)

Žánr: Hobby

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snažšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi.

Koupit:

  • 985 Kč Buy now
  • 940 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788086706184
    • Název: Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně
    • Autor: Metz, Reinhold
    • Žánr: příručky, handbooks and manuals
    • Další autoři: Grüner, Hermann, Kessler, Thomas
    • Poznámky: Obsahuje rejstřík, Dotisk v roce 2012
    • Jazyk: cze
    • Fyzický popis: 606 s. : barev. il. ; 25 cm
    • Formální heslo: příručky, handbooks and manuals
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: mTZmXwAACAAJ
    • ETag: cJwfatvXJRk
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/mTZmXwAACAAJ
    • Název (Google Books): Restaurace a host
    • Autoři: Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler
    • Datum vydání (Google Books): 2008
    • Identifikátory (ISBN): 8086706184 (ISBN_10), 9788086706184 (ISBN_13)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=false
    • Počet stran: 606
    • Typ tisku: BOOK
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: preview-1.0.0
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=mTZmXwAACAAJ&dq=isbn:9788086706184&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=mTZmXwAACAAJ&dq=isbn:9788086706184&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Restaurace_a_host.html?hl=&id=mTZmXwAACAAJ
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): NO_PAGES
    • Embedovatelná (embeddable): false
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=false
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=mTZmXwAACAAJ&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
    • Povoleno sdílení citací: false
Restaurace a hos (Základní odborné vědomosti

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo