Kniha

Receptury pro cukrářskou výrobu (Těsta a hmoty)

Autor: Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Žánr: Kuchařky

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Koupit:

  • 136 Kč Buy now
  • 136 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 8085970511
    • Název: Receptury pro cukrářskou výrobu.
    • Autor: Stejskalová, Jaroslava
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Další autoři: Kadlec, František, Nováková, Ivana
    • Poznámky: Terminologický slovník, Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC)
    • Fyzický popis: 94 s. ; 30 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
Receptury pro cukrářskou výrobu (Těsta a hmoty)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo