Kniha

Receptury pro cukrářskou výrobu

Autor: Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Žánr: Učebnice > SŠ,SOŠ a Gymnázia > Odborné předměty > Gastronomie

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Koupit:

  • 174 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788085970586
    • Název: Receptury pro cukrářskou výrobu.
    • Autor: Stejskalová, Jaroslava
    • Žánr: kuchařské recepty, příručky, cookbooks, handbooks and manuals
    • Další autoři: Kadlec, František, Nováková, Ivana
    • Poznámky: Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (ASC)
    • Fyzický popis: 90 s., [4] s. příl. : barev. il. ; 30 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, příručky, cookbooks, handbooks and manuals
Receptury pro cukrářskou výrobu

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo