Kniha

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Autor: LUKAS Kathryn, PETERSON Shane

Žánr: Kuchařky > Sušení a zavařování

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentaceDosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání. Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentistaJádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.

Koupit:

  • 491 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788075543325
    • Název: Průvodce světem fermentace podle farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu
    • Autor: Lukas, Kathryn, 1963-
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Další autoři: Peterson, Shane, 1983-, Wolfinger, Eric, Benešová, Martina
    • Poznámky: Obsahuje rejstřík
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: ANAG
    • Rok vydání: 2021
    • Fyzický popis: 371 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo