Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=PsqxzgEACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=PsqxzgEACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_api
Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=PsqxzgEACAAJ&dq=isbn:9781911682721&hl=&cd=1&source=gbs_api
Info link: http://books.google.de/books?id=PsqxzgEACAAJ&dq=isbn:9781911682721&hl=&source=gbs_api
Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/PROVEN_AL.html?hl=&id=PsqxzgEACAAJ
Prodejní země (saleInfo): DE
Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
Je e-kniha (isEbook): false
Země pro přístup (accessInfo): DE
Viditelnost (viewability): NO_PAGES
Embedovatelná (embeddable): false
Ve veřejné doméně (publicDomain): false
Text-to-speech povolení: ALLOWED
EPUB dostupnost: isAvailable=false
PDF dostupnost: isAvailable=false
Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=PsqxzgEACAAJ&hl=&source=gbs_api
Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
Povoleno sdílení citací: false
Vyhledávací úryvek (textSnippet): Alex serves much adored feasts inspired by his reading and dreaming, and, in this book, he reveals how you too can feast on simple, fresh dishes at home.
Děj: Provencal je nádherné přeydání široce uznávané první knihy Alexe Jacksona nazvané Sardine. Tato jedinečná sbírka receptů zachycuje krásu a jednoduchost provence francouzské kuchyně a ukazuje, jak znovu vytvořit chutě jižní Francie doma. Provence a Languedoc jsou francouzským oknem na Středozemní moře a kubinární vlivy, které se tu sbíhají, vytvářejí kuchyni rozmanitou, bohatou a hlubokou. Recepty jsou nenáročné a sezónní, zdůrazňující Alexovo přesvědčení, že vaření provence jídla se týká jednoduchosti, dobrých ingrediencí a štědrosti ducha. Kniha je rozdělena do ročních období a každé obsahuje 'Grande Bouffe' - stanovenou nabídku pro hostinu. Recepty zahrnují Bouillabaisse, podzimní Grand Aïoli, rajčatový koláč s tapenádou a nougat zmrzlinu s fenyklovými sušenkami.
Klíčová slova: francouzská kuchyně, provence recepty, středozemní vaření, sezónní ingredience, jednoduché recepty
Cílová skupina: Kniha je určena pro milovníky francouzské kuchyně, domácí kuchaře hledající autentické středozemní recepty, a každého, kdo se zajímá o jednoduché, sezónní vaření s důrazem na kvalitní ingredience a sdílení jídla.