Kniha

Procesy potravinářských a biochemických výrob

Autor: Pavel Kadlec a kolektív

Žánr: Vysoké školy

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové.Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důležitých pro funkci strojních zařízení a vlastní řízení a kontrolu procesů v provozních podmínkách tak, aby výsledkem procesu byla požadovaná kvalita zdravotně nezávadných potravin s prodlouženou trvanlivostí a s minimálními změnami senzorických a nutričních vlastností. Skripta jsou určena posluchačům Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

Koupit:

  • 790 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 8070805277
    • Název: Procesy potravinářských a biochemických výrob
    • Autor: Kadlec, Pavel, 1940-
    • Žánr: učebnice vysokých škol, textbooks (higher)
    • Poznámky: 300 výt
    • Fyzický popis: 308 s. : il. ; 28 cm
    • Formální heslo: učebnice vysokých škol, textbooks (higher)
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: u8LsAAAACAAJ
    • ETag: ECIbAXdjx1c
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/u8LsAAAACAAJ
    • Název (Google Books): Procesy potravinářských a biochemických výrob
    • Autoři: Pavel Kadlec
    • Datum vydání (Google Books): 2003
    • Identifikátory (ISBN): 8070805277 (ISBN_10), 9788070805275 (ISBN_13)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=false
    • Počet stran: 308
    • Typ tisku: BOOK
    • Kategorie: biochémia
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: preview-1.0.0
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=u8LsAAAACAAJ&dq=isbn:9788070805275&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=u8LsAAAACAAJ&dq=isbn:9788070805275&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Procesy_potravin%C3%A1%C5%99sk%C3%BDch_a_biochemick.html?hl=&id=u8LsAAAACAAJ
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): NO_PAGES
    • Embedovatelná (embeddable): false
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=false
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=u8LsAAAACAAJ&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
    • Povoleno sdílení citací: false
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo