Pěstujeme dobrou chuť - Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody
Žánr: Naučná literatura > Hobby > Byt,dům,zahrada > Zahrada,pěstitelství > Ovoce a zelenina
Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!
Načítání recenzí...
Přidat recenzi
Detaily knihy:
