Kniha

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 (A-K)

Autor: Jiří Černý

Žánr: Střední školy

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry

Koupit:

  • 299 Kč Buy now
  • 268 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 8086351106
    • Název: Nový encyklopedický slovník gastronomie A-K
    • Autor: Černý, Jiří, 1939-
    • Žánr: slovníky
    • Nakladatel: Ratio
    • Rok vydání: 2005
    • Fyzický popis: 232 stran : ilustrace ; 23 cm
    • Formální heslo: slovníky
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 (A-K)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo