Kniha

Novel Technologies in Food Science

Autor: Navnidhi Chhikara (editor), Anil Panghal (editor), Gaurav Chaudhary (editor)

Žánr: Přírodní vědy a…

Dechberoucí titul z kategorie Přírodní vědy a technika od společnosti John Wiley & Sons.

Koupit:

  • 5 280 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9781119775577
    • Název: Novel technologies in food science
    • Žánr: kolektivní monografie, collective monographs
    • Další autoři: Chhikara, Navnidhi, Panghal, Anil, Chaudhary, Gaurav
    • Nakladatel: Wiley
    • Rok vydání: 2023
    • Fyzický popis: xviii, 633 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 24 cm
    • Formální heslo: kolektivní monografie, collective monographs
    • Typ záznamu (kind): books#volume
    • ID záznamu: aU2mEAAAQBAJ
    • ETag: Ts5crw5O97s
    • Odkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/aU2mEAAAQBAJ
    • Název (Google Books): Novel Technologies in Food Science
    • Autoři: Navnidhi Chhikara, Anil Panghal, Gaurav Chaudhary
    • Datum vydání (Google Books): 2023-02-01
    • Identifikátory (ISBN): 9781119775577 (ISBN_13), 1119775574 (ISBN_10)
    • Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=true
    • Počet stran: 660
    • Typ tisku: BOOK
    • Kategorie: Technology & Engineering
    • Hodnocení (maturityRating): NOT_MATURE
    • Povolit anonymní logování: false
    • Verze obsahu: 0.1.1.0.preview.1
    • Panelizace (panelizationSummary): containsEpubBubbles=false, containsImageBubbles=false
    • Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=aU2mEAAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&edge=curl&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=aU2mEAAAQBAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&edge=curl&source=gbs_api
    • Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=aU2mEAAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=isbn:9781119775577&hl=&cd=1&source=gbs_api
    • Info link: http://books.google.de/books?id=aU2mEAAAQBAJ&dq=isbn:9781119775577&hl=&source=gbs_api
    • Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Novel_Technologies_in_Food_Science.html?hl=&id=aU2mEAAAQBAJ
    • Prodejní země (saleInfo): DE
    • Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
    • Je e-kniha (isEbook): false
    • Země pro přístup (accessInfo): DE
    • Viditelnost (viewability): PARTIAL
    • Embedovatelná (embeddable): true
    • Ve veřejné doméně (publicDomain): false
    • Text-to-speech povolení: ALLOWED
    • EPUB dostupnost: isAvailable=false
    • PDF dostupnost: isAvailable=true
    • Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=aU2mEAAAQBAJ&hl=&source=gbs_api
    • Stav přístupu (accessViewStatus): SAMPLE
    • Povoleno sdílení citací: false
    • Vyhledávací úryvek (textSnippet): An in-depth discussion on consumer needs and rights, industry responsibilities, and future prospectus of novel technologies in food science are covered in this volume.
Novel Technologies in Food Science

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo