Kniha

Nakládáme zeleninu (Zdravě, rychle, chutně

Autor: pomocí mléčného kvašení)

Žánr: Podle úpravy

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Koupit:

  • 349 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788024757858
    • Název: Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení
    • Autor: Lorenz-Ladener, Claudia
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Další autoři: Pomikálková, Magdaléna
    • Poznámky: Přeloženo z němčiny
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Grada Publishing
    • Rok vydání: 2016
    • Fyzický popis: 120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
Nakládáme zeleninu (Zdravě, rychle, chutně

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo