Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech
Žánr: Kuchařky > Česká kuchyně
Více než 150 receptů z nedávné minulosti Vzpomenete si, jak křupal chléb za dob vašeho dětství? Jak chutnala sladká hustá Jesenka přímo z tuby? Uvaříte si ještě někdy dukátové buchtičky se šodó? Vracíte se k tradici dát si na Štědrý den černého kubu? Víte, co je miliónová polévka? Nahládněte, prolistujte – není to jen kuchařká kniha plná lákavých a možná už zapomenutých receptů. Je to emotivní obrazová publikace plná vzpomínek a nostalgie,ale také reflexe, která stále chybí. Život je jako menu. Na talíři nabízíme vedle pestrých jídel také fenomény i běžné předmety naší všední minulosti, které nás v té době chtě nechtě každodenně ovlivňovali.
Načítání recenzí...
Přidat recenzi
Detaily knihy:
