Kniha

Moderní kuchyně ve společném stravování

Autor: Jiří Černý

Žánr: Kuchařky

Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou jen perfektně zvládnuté technologické procesy. Moderní kuchyně zahrnuje také nové suroviny, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektiv lidí, marketing, cenovou tvorbu, účetnictví a výkaznictví, atd.

Koupit:

  • 229 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 8086351068
    • Název: Moderní kuchyně ve společném stravování
    • Autor: Černý, Jiří, 1939-
    • Žánr: příručky, handbooks and manuals
    • Fyzický popis: 247 s. : il. ; 20 cm
    • Formální heslo: příručky, handbooks and manuals
Moderní kuchyně ve společném stravování

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo