Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=ytogjgEACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=ytogjgEACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_api
Odkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=ytogjgEACAAJ&dq=isbn:9781783522323&hl=&cd=1&source=gbs_api
Info link: http://books.google.de/books?id=ytogjgEACAAJ&dq=isbn:9781783522323&hl=&source=gbs_api
Kanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Living_Food.html?hl=&id=ytogjgEACAAJ
Prodejní země (saleInfo): DE
Prodejnost (saleability): NOT_FOR_SALE
Je e-kniha (isEbook): false
Země pro přístup (accessInfo): DE
Viditelnost (viewability): NO_PAGES
Embedovatelná (embeddable): false
Ve veřejné doméně (publicDomain): false
Text-to-speech povolení: ALLOWED
EPUB dostupnost: isAvailable=false
PDF dostupnost: isAvailable=false
Odkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=ytogjgEACAAJ&hl=&source=gbs_api
Stav přístupu (accessViewStatus): NONE
Povoleno sdílení citací: false
Vyhledávací úryvek (textSnippet): This book starts on the ground with the soil where food originates, moves on to how food can affect our digestion, immune system and mood, and examines how our modern practices are threatening both the environment and the nutritional value ...