Kniha Kvalita potravín živočíšneho pôvodu Autor: Miroslav Kročko a kolektív Žánr: Biologie Kvalita potravín živočíšneho pôvoduProdukty > Knihy > Odborné a naučné > Přírodní vědy a technika > Biologie Koupit: 361 Kč Seřadit podle: Nejnovější Nejlépe hodnocené Načítání recenzí... Načíst další recenze Přidat recenzi Vaše recenze: Hodnocení: Vyberte hodnocení ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ Odeslat recenzi Detaily knihy: ISBN: 9788055226934Název: Kvalita potravín živočíšneho pôvoduAutor: Kročko, MiroslavŽánr: učebnice vysokých školDalší autoři: Bobko, Marek, Haščík, Peter, Ducková, Viera, Šmehilová, Tatiana, 1967-Poznámky: Na zadní straně obálky: SPU-FBP, Fakulta biotechnológie a potravinárstvaNakladatel: Slovenská poľnohospodárska univerzita v NitreRok vydání: 2024Fyzický popis: 149 stran : barevné ilustraceFormální heslo: učebnice vysokých škol