Kniha

Japonská kuchyně - Jak na to

Autor: Beate Mari Jahnke

Žánr: Kuchařky > Mezinárodní kuchyně > Asijská kuchyně

Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!

Koupit:

  • 178 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788075413338
    • Název: Japonská kuchyně
    • Autor: Jahnke, Beate Mari, 1968-
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Další autoři: Hoersch, Julia, 1962-, Steidlová, Dagmar, 1959-
    • Poznámky: Přeloženo z němčiny, Obsahuje rejstřík
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Vašut
    • Rok vydání: 2022
    • Fyzický popis: 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
Japonská kuchyně - Jak na to

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo