Kniha

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Autor: Václav Frič

Žánr: Kuchařky > Edice Apetit

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Koupit:

  • 330 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788087575390
    • Název: Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa : ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče
    • Autor: Frič, Václav, 1974-
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Poznámky: Název z obálky
    • Nakladatel: Burda Praha, spol. s r.o.
    • Rok vydání: 2015
    • Fyzický popis: 175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo