Kniha How Flavor Works (The Science of Taste and Aroma) Autor: Jung Han Žánr: Přírodní vědy a technika Dechberoucí titul z kategorie Přírodní vědy a technika od společnosti Wiley-Blackwell. Koupit: 2 685 Kč Seřadit podle: Nejnovější Nejlépe hodnocené Načítání recenzí... Načíst další recenze Přidat recenzi Vaše recenze: Hodnocení: Vyberte hodnocení ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ Odeslat recenzi Detaily knihy: ISBN: 9781118865460Název: How flavor works? : the science of taste and aromaAutor: Choi, Nak-Eon, 1965-Žánr: Electronic books, elektronické knihyDalší autoři: Han, Jung H., 1964-Nakladatel: John Wiley & Sons Inc.Rok vydání: 2015Fyzický popis: 1 online zdroj (244 pages) : illustrations (some color)Formální heslo: Electronic books, elektronické knihy