Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově
Žánr: Diety a zdravá výživa
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava recepty jsou vyladěné a pravidelně používané recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mrazáku zachová svoji chuť i konzistenci kniha má obsah i s fotkami receptů-vyberete si očima dle své chuti u receptů náhrady za mléko a vejce v knize najdete vše o kváskování a tangzhongu kniha určena pro začátečníky i pokročilé v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu
Načítání recenzí...
Přidat recenzi
Detaily knihy:
