Kniha Highly Recommended 2: Workbook Autor: Trish Stott Žánr: Jazykové učebnice a slovníky Dechberoucí titul z kategorie Jazykové učebnice a slovníky od společnosti Oxford University Press. Koupit: 436 Kč Seřadit podle: Nejnovější Nejlépe hodnocené Načítání recenzí... Načíst další recenze Přidat recenzi Vaše recenze: Hodnocení: Vyberte hodnocení ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ Odeslat recenzi Detaily knihy: ISBN: 9780194577502Název: Highly recommended 2 : intermediate : English for the hotel and catering industryAutor: Stott, TrishŽánr: jazykové učebnice, texty, příručky (B), pracovní sešity, metodické příručkyDalší autoři: Pohl, AlisonPoznámky: Terminologický slovníkNakladatel: Oxford University PressRok vydání: 2010Fyzický popis: 4 svazky : ilustrace (převážně barevné) ; 28 cmFormální heslo: jazykové učebnice, texty, příručky (B), pracovní sešity, metodické příručkyTyp záznamu (kind): books#volumeID záznamu: hckVQgAACAAJETag: RIOlGZoe8xEOdkaz na záznam (selfLink): https://www.googleapis.com/books/v1/volumes/hckVQgAACAAJNázev (Google Books): Highly Recommended 2: WorkbookAutoři: Trish Stott, Alison PohlDatum vydání (Google Books): 2010Identifikátory (ISBN): 0194577511 (ISBN_10), 9780194577519 (ISBN_13)Způsoby čtení (readingModes): text=false, image=falsePočet stran: 64Typ tisku: BOOKKategorie: Foreign Language StudyHodnocení (maturityRating): NOT_MATUREPovolit anonymní logování: falseVerze obsahu: preview-1.0.0Odkazy na obálky (imageLinks): smallThumbnail: http://books.google.com/books/content?id=hckVQgAACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=5&source=gbs_api, thumbnail: http://books.google.com/books/content?id=hckVQgAACAAJ&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&source=gbs_apiOdkaz na náhled: http://books.google.de/books?id=hckVQgAACAAJ&dq=isbn:9780194577519&hl=&cd=1&source=gbs_apiInfo link: http://books.google.de/books?id=hckVQgAACAAJ&dq=isbn:9780194577519&hl=&source=gbs_apiKanonický odkaz na svazek: https://books.google.com/books/about/Highly_Recommended_2_Workbook.html?hl=&id=hckVQgAACAAJProdejní země (saleInfo): DEProdejnost (saleability): NOT_FOR_SALEJe e-kniha (isEbook): falseZemě pro přístup (accessInfo): DEViditelnost (viewability): NO_PAGESEmbedovatelná (embeddable): falseVe veřejné doméně (publicDomain): falseText-to-speech povolení: ALLOWEDEPUB dostupnost: isAvailable=falsePDF dostupnost: isAvailable=falseOdkaz na webového čtečku (webReaderLink): http://play.google.com/books/reader?id=hckVQgAACAAJ&hl=&source=gbs_apiStav přístupu (accessViewStatus): NONEPovoleno sdílení citací: falseVyhledávací úryvek (textSnippet): A new level of this highly communicative course for trainees in the hospitality and catering industry.