Kniha

Gastronomie (vybrané kapitoly)

Autor: Miroslav Fišera

Žánr: Odborné školy

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

Koupit:

  • 440 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788086380780
    • Název: Gastronomie : vybrané kapitoly
    • Autor: Fišera, Miroslav
    • Žánr: kolektivní monografie, collective monographs
    • Poznámky: Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová, 300 výtisků
    • Jazyk: Částečně slovenský text, anglické a německé resumé
    • Nakladatel: 2 Theta
    • Rok vydání: 2016
    • Fyzický popis: 285 stran : ilustrace ; 24 cm
    • Formální heslo: kolektivní monografie, collective monographs
Gastronomie (vybrané kapitoly)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo