Kniha

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Autor: Carsten Bothe

Žánr: Kuchařky > Maso,grilování,steaky

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Koupit:

  • 223 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788075412393
    • Název: Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty
    • Autor: Bothe, Carsten, 1966-
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Další autoři: Kavinová, Alice
    • Poznámky: Přeloženo z němčiny
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Vašut
    • Rok vydání: 2021
    • Fyzický popis: 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo