Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno
Žánr: Podle potraviny
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé řadě dalších smyslových charakteristik. Knihu provází pomocné ilustrace a názorné infografiky. Třetí přepracované vydání rozšířil přední český sommeliér Ivo Dvořák o podávání vína a jeho snoubení s pokrmy.Co v příručce najdete?Obsáhlý výčet smyslových charakteristik vín a jejich definice.Návod, jak víno podávat.Základy snoubení vína a pokrmů.Názorné infografiky pomahájící v orientaci a pochopení obsahu.Slovník pojmů v angličtině, němčině, španělštině a francouzštině.
Načítání recenzí...
Přidat recenzi
Detaily knihy:
