Kniha

Culinaria Maďarsko (2. vydání)

Autor: Anikó Gergelyová

Žánr: Kuchařky > Mezinárodní kuchyně

Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte rozlehlou pustu, známou jako „spižírna Maďarska“, kouzelné kraje Transdanubie, kosmopolitní velkoměsto Budapešť i severní Maďarsko s písčitými rovinami, horami i romantickými lesy. Fascinující popisy líčí tradice maďarského vinařství i „ohnivou“ historii papriky… Působivé fotografie vás zvou na maďarskou svatbu, oslavy Velikonoc nebo Vánoc a lákají vyzkoušet si slavnostní i každodenní recepty.

Koupit:

  • 447 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788075294777
    • Název: Culinaria Maďarsko
    • Autor: Gergely, Anikó, 1938-
    • Žánr: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
    • Další autoři: Büschel, Christoph, 1959-, Stempell, Ruprecht, 1965-, Kantová, Jarmila, 1929-, Kanta, Jiří, 1929-
    • Poznámky: Z němčiny přeložili Jarmila Kantová a Jiří Kanta, Obálkový podnázev: kulinární průvodce
    • Jazyk: cze
    • Nakladatel: Slovart
    • Rok vydání: 2017
    • Fyzický popis: 317 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty ; 26 cm
    • Formální heslo: příručky, kuchařské recepty, handbooks and manuals, cookbooks
Culinaria Maďarsko (2. vydání)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo