Kniha

Cukrářská výroba III

Autor: Ludvík Bláha a kolektív

Žánr: Učebnice a slovníky

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Koupit:

  • 330 Kč Buy now
  • 313 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788073331399
    • Název: Cukrářská výroba III : pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář
    • Autor: Bláha, Ludvík
    • Žánr: učebnice středních škol, textbooks (secondary)
    • Další autoři: Conková, Věra, Kadlec, František
    • Nakladatel: Informatorium
    • Rok vydání: 2019
    • Fyzický popis: 198 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    • Formální heslo: učebnice středních škol, textbooks (secondary)
Cukrářská výroba III

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo