Kniha

Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Autor: Jan Eliášek, Petr Stupka

Žánr: Kuchařky > Česká kuchyně

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

Koupit:

  • 133 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788073391201
    • Název: Böhmische Küche : Traditionen, beliebte Speisen, Rezepte
    • Autor: Stupka, Petr, 1956-
    • Žánr: informační publikace, kuchařské recepty, information publications, cookbooks
    • Další autoři: Eliášek, Jan, 1971-
    • Poznámky: Název z obálky, Přeloženo z češtiny, Nad názvem: das Beste vom Besten, Na obálce označení: 16
    • Jazyk: ger
    • Fyzický popis: 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    • Formální heslo: informační publikace, kuchařské recepty, information publications, cookbooks
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo