Kniha

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Autor: Jozef Čapla a kolektív

Žánr: Biologie

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous videProdukty > Knihy > Odborné a naučné > Přírodní vědy a technika > Biologie

Koupit:

  • 155 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788055227290
    • Název: Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide
    • Autor: Čapla, Jozef, 1979-
    • Žánr: kolektivní monografie
    • Další autoři: Zeleňáková, Lucia, 1976-, Zajác, Peter, 1978-, Kolesárová, Anna, 1975-
    • Nakladatel: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
    • Rok vydání: 2024
    • Fyzický popis: 60 stran : barevné ilustrace
    • Formální heslo: kolektivní monografie
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo