Kniha Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide Autor: Jozef Čapla a kolektív Žánr: Biologie Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous videProdukty > Knihy > Odborné a naučné > Přírodní vědy a technika > Biologie Koupit: 155 Kč Seřadit podle: Nejnovější Nejlépe hodnocené Načítání recenzí... Načíst další recenze Přidat recenzi Vaše recenze: Hodnocení: Vyberte hodnocení ⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ Odeslat recenzi Detaily knihy: ISBN: 9788055227290Název: Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous videAutor: Čapla, Jozef, 1979-Žánr: kolektivní monografieDalší autoři: Zeleňáková, Lucia, 1976-, Zajác, Peter, 1978-, Kolesárová, Anna, 1975-Nakladatel: Slovenská poľnohospodárska univerzita v NitreRok vydání: 2024Fyzický popis: 60 stran : barevné ilustraceFormální heslo: kolektivní monografie