Kniha

Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Autor: Petra Pospěchová

Žánr: Kuchařky > Česká kuchyně

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.*****************Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:* 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin* 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční* 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map* 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

Koupit:

  • 626 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 9788088244318
    • Název: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka
    • Autor: Pospěchová, Petra, 1978-
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Poznámky: Terminologický slovník
    • Nakladatel: Smart Press
    • Rok vydání: 2023
    • Fyzický popis: 315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo