Kniha

Amaranth (Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků)

Autor: Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková

Žánr: Kuchařky

Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.

Koupit:

  • 56 Kč Buy now
  • 80 Kč Buy now

Načítání recenzí...

Přidat recenzi

Detaily knihy:

    • ISBN: 8085936348
    • Název: Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků
    • Autor: Kohout, Pavel, 1962-
    • Žánr: kuchařské recepty, cookbooks
    • Další autoři: Pavlíčková, Jaroslava
    • Fyzický popis: 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    • Formální heslo: kuchařské recepty, cookbooks
Amaranth (Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků)

Další stránky: Akce Nábytek | Doručení | Dovolená Exotika | Dovolená Rumunsko | Hned Půjčit | Kód na Slevu | Online Květinářství | Půjčky Praha | Street View | TTJ | UKEA | Žřádlo